ИЗКУСТВО

"Трите хикса: Отново в играта" с рекорди в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX

23 Януари 2017 • ИЗКУСТВО • Автор: Йордан Луканов
"Трите хикса: Отново в играта" с рекорди в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX

След близо 15-годишно прекъсване Вин Дизел се превъплъти отново в ролята на емблематичния атлет любител на екстремни спортове, превърнал се в супер шпионин Ксандър Кейдж, и резултатите не закъсняха. Експлозивният трети филм от поредица "Трите хикса: Отново в играта" превзе родните кина като отбелязва най-големия януарски дебют у нас на всички времена, регистрирайки близо 440 хиляди лева за първите си дни на екран и над 40 хиляди зрители.

Това превръща екстремния екшън и в най-касовата премиера на Paramount в България, изпреварвайки предишния рекордьор "Ной". "Трите хикса: Отново в играта" бележи и най-успешния дебютен уикенд на Дизел в България, извън филмите от кино сагата "Бързи и яростни".

Новият филм за Ксандър Кейдж регистрира силен дебют и в световен мащаб, а тепърва му предстои разпространение в редица традиционно силни територии, сред които Япония и Китай. Общите му приходи до момента възлизат на малко над 70 милиона, колкото е крайният резултат на предишния филм от поредицата "Трите хикса 2: Следващо ниво" с Айс Кюб.

В "Трите хикса: Отново в играта" Ксандър Кейдж излиза от изгнанието, което сам избира, и се сблъсква със смъртоносния алфа боец Чианг и неговия екип, за да обезвредят „Кутията на Пандора“ - оръжие, смятано за непобедимо. След като събира изцяло нов, пристрастен към адреналина отбор на своя страна, Кейдж се оказва в центъра на смъртоносна конспирация на най-високите етажи на властта. Сред мега звездите в продукцията се откроява и холивудската актриса от български произход Нина Добрев в ролята на чаровната Беки - дясната ръка на Ксандър.Коментари

ХАРЕСВАШ ЛИ НИ?

Абонирай се за новини